Jeg rør mit i min køkkenmaskine, for det skal røres rigtig længe gerne 15-20 min.
Opskriften som passer til en god stor lagkage lyder:
- 100 gram smør
- 100 gram palmin
- 400 gram flourmelis
- vanillesukker eller essens
- 2-3 spsk iskold mælk
MEN skulle det ske at du glemmer at få palminen ud dagen før så har jeg er tricks der bare duer:
JEG RIVER MIN PALMIN PÅ ET RIVEJERN, så går det som smurt.
Derefter tilsætter du flourmelis og vanille sukkeret lidt ad gangen og pisker og pisker og pisker, mælken bruger du til at tilpasse konsistensen, den skal være som en god flødeskum når du er færdig, så er den super nem at smøre din kage op med.
Denne creme er altså også god på cupcakes eller som lag i en god chokoladekage.
Du kan selvfølgelig farve den med pastafarver hvis du har lyst.
Velbekommen
Hej, hvis du rør smørcremen med kakao, udelader du så noget af formelisen?
SvarSletFin blog du har
Venligst Annette