søndag den 10. juli 2011

Et lille bagetip

Når du bager cupcakes er det en rigtig god ide at lade dejen stå lidt, gerne nogle timer.

Hvorfor?

Jo ser du, det er faktisk gået op for mig at overfladen på kagerne bliver meget pænere, nu er det prøvet et par gange for jeg troede først det var en tilfældighed, men tjek lige billedet. Det er den samme dej, der er bare kommer kakao i den sidste portion.

De er bagt med ca 30 min mellem rum.

Så jeg tror da at jeg vil lave dejen i god tid fremover, for det bliver altså noget flottere.

fra venstre til højre er der tydelig forskel

4 kommentarer:

  1. Dennis siger der er noget om snakken, plus alle ingredienserne skal have samme tempratur, også skal man ikke komme for meget bagepulver i :)
    Din opservation er godkendt at bageren, hihi :D

    SvarSlet
  2. Ihhh det var godt..... Der er så slet ikke bagepulver i, men natron i denne opskrift... he he
    Det har i hvertfald vist sig flere gange at virke...
    Godt med sådan en bagerven....

    SvarSlet
  3. Jeg er ikke nogen bager, men det er sådan med bagepulver og natron at de begynder at virke/hæve med det samme. Derfor ville jeg gætte på at de ikke hæver lige så meget hvis du venter med at komme dejen i ovnen. Lyder det ikke sandsynligt.
    Fin blog iøvrigt. :-)
    Du er velkommen til at kigge på og følge min blog som jeg lige har startet på.
    Hilsen Solrun
    SolrunsKager.blogspot.com

    SvarSlet
  4. Hej Solrun
    Tak for din kommentar, det lyder meget sandsynligt.
    Jeg kommer forbi din blog senere i aften, den glæder jeg mig til at se.
    KH Pia

    SvarSlet