lørdag den 11. juni 2011

Ting jeg ønsker mig

Jeg har siddet her til morgen og kigget på kageudstyr og drømt, og her er lidt af det jeg ønsker mig til kommende projekter.

Jeg ville ønske der fandtes en ejector med fisk, for jeg skal i næste uge igang med en kage projekt til en konkurrence og den skal indeholde fisk, men den må I vente med at se....
Elias har en ven på besøg til overnatning (de sover endnu), men han ville så gerne prøve at være med til at bage, så tror vi skal lave nogle Cake Pops idag.
Derfor går turen lige forbi Alttilkager i Blistrup når ungerne engang er vågnet og spist af... Lige udenfor butikken har hun 4 ponyer gående, de er helt vildt søde og elsker hvis man giver dem lidt græs, så Stella vil altid gerne med derhen....
OG til sidst, alle I dejlige læsere, hvis I ved et sted der findes en udstikker med fisk, kunne I så ikke lige give mig et prej? Det ville være dejligt.


Klik for at se billedet i stor størrelse

Klik på billedet, for at lukke vinduet
Groovy Tal Ejector
Klik på billedet, for at lukke vinduet
Bogstav Ejector Lineal
Klik på billedet, for at lukke vinduet
Due Ejector sæt

Klik på billedet, for at lukke vinduet
Hello Kitty Chokolade ark
2 kommentarer:

 1. Ej, en due ting... Jeg har bare ledt og ledt efter sådan en.......... Den må ejes !!! Jeg er vild med duer på den måde.. Kan ikke lide dem .. ude i den virkelig verden.

  Tror desvære ikke jeg er stødt på en fisk halløj nogen steder...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Hej Marianne
  ja de er vildt søde, dem må jeg bare eje.
  Fik en masse candy melts hjem idag, skal lave nogen pop cakes, det har jeg ikke prøvet før...
  Knus Pia

  SvarSlet