lørdag den 9. april 2011

Homer Simpson og prinsesse slottet

Fredagen gik med to kager, den første en 30 års fødselsdags kage til Dennis, som er mit Gudbarn Rebeccas far. Han havde fødselsdag igår og hans dejlige forlovede Mette havde arrangeret et surprice party for ham. Hun er selv ivrig kagebager, men kunne jo af gode grunde ikke selv bage....Så jeg fik lov til at træde til...
Ønsket lød på en kage med Homer Simpson og der skulle være Duff-beer med. Jeg tror ikke jeg har set et helt afsnit med Simpsons nogensinde så onkel google var til stor hjælp.


Først skulle Donut'en laves, jeg har en lille springform, så det var ret enkelt bagefter at skære kagen til. Først er den smurt med Citron Smørcreme og derefter med glasur og krymmel. Den eneste fejl jeg lavede var at komme glasur på donut'en inden jeg samlede kagen, for da jeg flyttede den, revnede glasuren. Så det ved jeg til en anden gang.

Simpson kom ned og ligge i sin Donut og så afsted til fest. Dennis blev rigtig glad for den og festen var fantasisk. Tak for en god aften, til gode venner.

Den næste kage var til Kaya som skal holde fødselsdag idag. Jeg har gået i folkeskole med hendes mor og nu går vores børn i samme børnehave og skole, det er ret hyggeligt.
Nå, men Joy ville gerne have et prinsesseslot til Kaya og der skulle sidde en prinsesse ovenpå.

Detaljer af slottets tårne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar