søndag den 13. februar 2011

Så skete det, jeg er blevet bidt

af en gal perleskål... Sikke da en sød og dejlig og nem hobby, jeg faldt over den igår på babyklar og måtte bare prøve med det samme og her er resultatet....


3 kommentarer:

  1. Vilka härligt färgglada skålar!
    Fin blogg du har :-)

    SvarSlet
  2. Hvordan dælen laver du dem??.... De er super fede, mega anderledes! Fedt!! :)

    SvarSlet
  3. Hej sockerrus ... Tak for de fine ord.
    Mette, du tager en ildfast skål og smører den med lidt madolie, derefter kommer du hama perler i, først i bunden og så op ad siderne i et lag. Når du er tilfreds med højden, så ind i ovnen på ca. 180 grader, det tager ca 10-12 minutter, alt efter størrelsen, så er de smeltet sammen. De skal ligesom puffe lidt op. Tag skålen ud af ovnen og lad den køle helt af før du tager perleskålen ud. Det er vigtigt den bliver helt kold.

    SvarSlet